за нас

Ние сме един сплотен отбор от изключително страстни дизайнери, експерти в печатната и външна реклама, които споделяме една обща вяра, че е възможно да се борим с безмилостните сили на посредствеността като се стремим да сме неповторими в нашия занаят. Работим в атмосфера на постоянен конструктивен дебат, който води до по-дълбоки прозрения, по-качествено изпълнение и по-впечатляващи резултати.

В Сирея Плюс предлагаме широк спектър от услуги, свързани с рекламата и корпоративната идентичност. Работим в областта на графичния дизайн, както за печатни изделия и външна реклама, така и за онлайн представяне. Подготвяме дизайн, подходящ за всички конвенционални комуникационни канали и използваме всякакви форми за представяне на нашите клиенти и плодовете на техния усилен труд.

Основната ни цел е да създаваме качествени рекламни материали, изработени с персонален подход и креативност, да сме незаменим съпорт при организиране на събития, и винаги да сме в крак с новите технологии и тенденции в рекламният свят. Експерти сме във визуалната комуникация, графичния и уеб дизайн. Работим бързо, гъвкаво, ефективно. Създаваме реклами, рекламни послания и рекламни идеи за вашият бизнес, събития или интереси начинания.

контакти:

info@syreia.com

silvia.markova@syreia.com

0888843580

дизайнери

дизайнери дизайнери дизайнери дизайнери